Презентовано програмне рішення для вивчення англійської мови



12 листопада 2015 року відбулась презентація американського програмного рішення для вивчення англійської мови DynEd, у якій взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Олег Дерев’янко, а також аташе з питань торгівлі Американської комерційної служби Мішель Сміт, директор DynEd Europe BV Мехмет Байрактароглу та директор компанії Knowledge Industry Олександр Тарченко.

Олег Дерев’янко зазначив, що для Міністерства освіти і науки України важливо переймати міжнародний освітній досвід, зокрема, і у викладанні англійської мови. «Міністерство підтримує ініціативи, які допомагають у розробці нових рішень для вивчення іноземних мов, зокрема, англійської. Застосування різних підходів вивчення та викладання іноземної мови підвищує ефективність освітнього процесу», - сказав заступник Міністра.

Презентована система вивчення іноземної мови адаптована до особистих інтелектуальних здібностей учня. Навчання за системою відбувається як у індивідуальній формі, так і з вчителем раз на два тижні. Програмне рішення системи забезпечене моніторингом, що корегує рівень викладання для кожного учня. Паралельно оцінюється рівень прогресу учня у навчанні за допомогою автоматичних письмових звітів.


0 коммент. :